Eesti, Harjumaa, Tallinn, Kesklinn, Lootsi 8

Objekti ID: 13193
  • See kuulutus ei ole aktiivne.

    • Tehingu andmed

      Objekti tüüp: Äripind
      Tehing: Üürile anda
      Hind: 2 380 €
      14.00 €/m²
    • Objekti asukoht

      Riik:Eesti
      Maakond: Harjumaa
      Linn/vald: Tallinn
      Linnaosa: Kesklinn
      Tänav: Lootsi
      Maja nr: 8
    • Objekti andmed

      Korrus: 2
      Üldpind: 170 m²
      Kinnistu suurus: 7 884 m²
      Ehitusaasta: 2017
      Korruseid: 4
      Parkimine: tasuta
      Kasutusvaldkond: büroo, kaubandus, teenindus, toitlustus

      Küte

      Keskküte
    • Kirjeldus

      Energiamärgis: puudub
    • Ümbruskond

      Asukoht: Linna keskuses
      Teed: Asfalteeritud
      Hoonestus: Ärihooned
      Lähim veekogu: Meri
      Veekogu nimi: Tallinna laht
    • Turvalisus

      Signalisatsioon
      Valve
      Õine valve
      Turvauks
      Suitsuandurid
Üürile anda äripind sadama vahetus läheduses Lootsi Keskuses.

Lisainfo

Üürile anda teisel korrusel 170m² suurune äri- ja büroopind renoveeritud Lootsi ärikeskuses, mis asub 125 meetri kaugusel D-terminalist. Plaani peal kujutatud Lootsi 8 uusehituses on pind saadaval ja sissekolimiseks valmis selle aasta septembri algusest.Plaanil esitatud ruumide jaotus on illustratiivne. Keskmised kommunaalkulud on ca 2 €/m².Parkimine soodustingimustel.

Lootsi ärikeskus on täielikult renoveeritud 2013. aastal. Tegemist on suure arendusprojektiga, mis hõlmab kogu sadama infrastruktuuri. Keskust on plaanis laiendada ja edasi arendada järgneva kolme kuni nelja aasta jooksul. Lootsi ärikeskus ning Lootsi kvartal on ainulaadne projekt, mis hõlmab kokku 7884 m². Lootsi keskuse naaberhoone Lootsi 10 on täielikult rekonstrueeritud aastal 2012, seal paiknevad erinevad bürood, kauplused, restoranid ning väike õlletehas.

Igapäevaselt sõidab Lootsi 8 ärikeskusest mööda ligikaudu 5800 autot. Iga aasta möödub keskusest ligikaudu 8,8 miljonit Soome, Vene ja Rootsi turisti suunaga vanalinna poole. Enamus neist sisenevad Lootsi keskusesse, kas saabudes või lahkudes, otsimas endale või oma perele erinevaid suveniire või kingitusi. Lootsi keskusel on 12 bussi ja 130 auto parkimiskohta.

Hetkel on Lootsi 8 majas sõlminud lepingu erinevate tuntud moe-, aksessuaari- ning alkoholi brändidega. Ärikeskuses on hetkel olemas ka kohvik ning ilusalong. Lootsi ärikeskusel on plaanis ennast tulevikus laiendada kvartaliks, lisades meelelahutus ning vaba aja veetmise võimalusi. Plaanis on kvartalisse lisada bowlingu- ja spordisaal, laste päevahoid, mänguväljak ning tegevuskeskus. Üks korrustest planeeritakse pühendada tervisele ja ilule: hamba- ja silmakliinik ning erinevad iluteenuseid pakkuvad spetsialistid. Samuti on plaanis rajada esimese korruse sissepääsu lähedale luksuskaupade ning kvaliteetsete söögikohtade osa, kust möödub ligikaudu 8,8 miljonit inimest aastas.

Kogu kvartal on strateegiliselt üles ehitatud, tagades hea nähtavuse ja lihtsa ligipääsu nii sõiduautodega tulijatele kui ka jalakäiatele. Lootsi kvartal paikneb peamistel jalgteedel D-terminali ja vanalinna vahel ning hakkab külgnema laiendatud puiesteel suunaga Piritale.

Huvi korral võtke ühendust, et kokku leppida sobiv aeg objektiga tutvumiseks.

---

Soovid müüa või üürile anda kinnisvara? Võta minuga ühendust!