Eesti, Harjumaa, Tallinn, Kesklinn, Laeva 1

Objekti ID: 13129
  • See kuulutus ei ole aktiivne.

    • Tehingu andmed

      Objekti tüüp: Äripind
      Tehing: Üürile anda
      Hind: 18 000 €
      15.00 €/m²
      Valmidus: Uus ehitis
    • Objekti asukoht

      Riik:Eesti
      Maakond: Harjumaa
      Linn/vald: Tallinn
      Linnaosa: Kesklinn
      Tänav: Laeva
      Maja nr: 1
    • Objekti andmed

      Korrus: 3
      Üldpind: 1 200 m²
      Korruseid: 5
      Parkimine: tasuline
      Parkimiskoht: maja all parklas
      Kasutusvaldkond: büroo, teenindus

      Küte

      Keskküte
    • Kirjeldus

      Kanalisatsioon: tsentraalne
      Energiamärgis: B
    • Lisaandmed

      Lift
      Nõupidamisteruum
      Panipaik
      Terrass
      Ventilatsioon

      Ümbruskond

      Asukoht: Linnas
      Teed: Asfalteeritud
      Hoonestus: Korterelamu / büroohoone
      Lähim veekogu: Meri
      Veekogu nimi: Tallinna laht
      Merevaade
      Sportimisvõimalused
      Tänavavalgustus
    • Sisustus

      Valgustid

      Side

      Internet / Wi-Fi
    • Turvalisus

      Valve
      Õine valve
      Fonolukk
      Turvauks
      Suitsuandurid
Ideaalne töökeskkond toob tulemuse.

Lisainfo

Kujutle ärikohtumist või -koosolekut inspireerivas kontoris, kus on lummavate vaadetega valgusküllane töökeskkond. Positiivne meeleolu on loomulik osa päevast. See loob parimad eeldused lennukateks ideedeks ja võimaldab firma töötajail olla ärivaldkonna tipus. Tulemuste sünniks on kõik tingimused olemas, ei mingit stressi.

Just sellise missiooniga kerkib paari järgneva aasta jooksul multifunktsionaalne ärikeskus PORTO FRANCO. See on täiesti uus tase, mis ühendab endas avaraid büroopindu ning on sama katuse all kvaliteetse toitlustuse, kaubanduse ja teenusepakkujatega.

Kõrgete lagede ja seinakõrguste akendega kontoritest haarab silm kauneid vaateid vanalinnale, Admiraliteedi basseini väikelaevadele ja avamerele. Bürookorpusi ühendab 3. korruse tasandil klaaskatusega sisetänav koos avarate trepi-, lifti- ja vastuvõtualadega. Korpuste vahele jäävad rohelised suveaiad, mida võib hooajaliselt kasutada puhkepaigana või erinevate väliürituste korraldamiseks.

PORTO FRANCO ärilinnaku planeeritav avamisaeg on 2020 a. III kvartal. Büroopinnad paiknevad 3.-5. korrusel, kokku saab ruumi olema 25 530 m², mahutades igapäevaselt rohkem kui 3 000 töötajat. Igale bürookliendile luuakse vastavalt vajadustele sobiva suurusega kontor, võimalusi selleks on alates 40 m² kuni 2300 m² ühel tasapinnal. Ühe korpuse üüripinna maht kolmel korrusel on kuni 3750 m².

Bürooklientide teenindamiseks on planeeritud maa-alune parkla koos kinnise jalgrattaparkla, käsipesula ning elektriautode laadimispunktiga. Ärikeskuse töötajatel on võimalus kasutada spordiklubi ja nõupidamisruumide keskust, rääkimata arvukatest söögikohtadest ja puhkealadest.

PORTO FRANCO asub Tallinna uues arenduspiirkonnas, mis on lähiaastatel muutumas uueks kaasaegseks linnasüdameks. Rajamisel on Reidi tee, mis ühendab Lasnamäe ja Pirita-Viimsi piirkonda Põhja-Tallinna, vanalinna ja Kristiine linnaosadega. Autoliiklus suunatakse tulevikus linnasüdamest eemale. Reidi tee suunab liiklusvoo Ahtri tänavale, mis toob Porto Francosse veelgi rohkem potentsiaalseid kliente. Tallinna linnakeskuse arenguplaanid näevad ette sadamaala ja linnaosade vahelise transpordiühenduse parandamise ning kümnendivahetuseks trammitee sadamaala ühendamiseks lennujaamaga.

Kui tunned, et äritegevuse uuele tasemele viimiseks on PORTO FRANCO tulevikukeskkond just see õige, siis võta kindlasti ühendust. Parimad pinnad on kiirematele.
Tutvustan lähemalt büroopindade tehnilisi eeliseid, hinnastamise põhimõtteid ja ärikeskust puudutavaid detaile. Päringu peale saadan rohkelt lisamaterjale.



---

Soovid müüa või üürile anda kinnisvara? Võta minuga ühendust!